trešdiena, 2008. gada 16. aprīlis

Politiskie emuāri

Vides draugi, http://videsdraugi.blogs.lv

Šajā blogā galvenokārt viss veltīts jautājumiem, kuri saistīti ar vidi. Bloga autors nav viens konkrēts cilvēks, bet tas ir Slokas pamatskolas blogs, kurā skolēni publicē dažādu informāciju par dabu un vidi.

Galvenās tēmas ir saistītas ar vidi - vides sakopšanu, dabas piesārņojumu. Daudzi raksti saistīti ar atkritumu tēmu, mežu saudzēšanu. Blogā ir arī iespējams apskatīt dabas fotoattēlus. Blogā tiek publicēti dažādi raksti, kas saistīti ar dažādiem skolas projektiem.

Īpaši varētu izcelt tieši bloga saturu, jo ievietotie raksti ir interesanti un saistoši. Manuprāt, arī bloga vizuālais noformējums ir atbilstoši noformēts.

Winterswim, http://winterswim.blogs.lv

Šis ir biedrības „Latvijas ronis” oficiālais blogs, jeb kā paši viņi to sauc – mājas lapa. Šis blogs lielākoties ir veltīts ziemas peldētājiem jeb tā sauktajiem roņiem.

Šajā blogā ir ļoti plaša informācija, kas saistīta ar ziemas peldēšanu. Ir iespējams iepazīties ar dažādu informāciju: sacensību kalendāru, rezultātiem, teoriju par ziemas peldēšanu. Ir plaši apraksti par notikušajām sacensībām. Pieejami video un bildes no sacensībām.

Bloga saturs ir augstā līmenī. Ja es būtu „ronis”, tad noteikti apmeklētu šo blogu

Nav komentāru: